Η KPMG Κύπρου και το CIM προσφέρουν 2 υποτροφίες

Η KPMG Κύπρου και το CIM προσφέρουν 2 υποτροφίες


Στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας η KPMG Κύπρου και το Cyprus Institute of Marketing (CIM),προσφέρουν τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου ή μεταπτυχιακού σε δύο επαγγελματίες ή μη φοιτητές. Συγκεκριμένα, προσφέρονται δύο υποτροφίες στα προγράμματα MBA Shipping και BA (Hons) Accounting & Finance ως ακολούθως:

• 1 πλήρη υποτροφία αξίας €7.700 στο μεταπτυχιακό πρόγραμμαMBA Shipping μονοετούς (fulltime) ή διετούς (parttime) διάρκειας. Το πρόγραμμα προσφέρεται μόνο στη Λεμεσό.
• 1 μερική υποτροφία αξίας €6.500 στο προπτυχιακό πρόγραμμα του University of West London, BA (Hons) Accounting & Finance. Η υποτροφία αφορά το πρώτο έτος από τα συνολικά τρία που είναι η διάρκεια του προγράμματος.Το πρόγραμμα προσφέρεται σε Λευκωσία ή/και Λεμεσό.

Το CIM πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια στο ακαδημαϊκό γίγνεσθαι της χώρας μας και θεωρείται ως το πλέον εξειδικευμένο ίδρυμα εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζόμενων στις διοικητικές επιστήμες.Τα δύο προγράμματα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα και τα μαθήματα είναι βραδινά. Είναι αναγνωρισμένα από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ ενώ στη βάση οικονομικών κριτηρίων οι εισερχόμενοι φοιτητές μπορούν να λάβουν και κρατική χορηγία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα αφού επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο https://cima.ac.cy/scholarship-kpmg-2019/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν μεταξύ 8/7 και 31/7 και όσοι πληρούν τους όρους των προγραμμάτων, θα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη. Οι υπάλληλοι ή τα μέλη της οικογένειας των εργαζομένων της KPMG και του CIM αποκλείονται από την υποβολή αίτησης για υποτροφία.Οι υποτροφίες δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα ή να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

Η παραχώρηση υποτροφιών εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που υλοποιεί το KPMG ScienceShop, μιας πρωτοβουλίας που προωθεί τη συμμετοχική έρευνα με τη συνεργασία της κοινωνίας, των πανεπιστημίων και των ερευνητικών κέντρων. Το KPMG ScienceShop δημιουργήθηκε από την KPMG Κύπρου, με τη χρηματοδοτική αρωγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του έργου Scishops.eu, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020.

Ο Αντώνης Παρτζίλης, Διοικητικός Σύμβουλος, επικεφαλής των υπηρεσιών Strategy, Customer& Operations της KPMG Κύπρου και υπεύθυνος συνέταιρος της πρωτοβουλίας KPMG ScienceShop δήλωσε: «Η παραχώρηση των υποτροφιών σε συνεργασία με το 1ο κυπριακό BusinessSchoolτης χώρας αποτελεί έμπρακτο παράδειγμα της συνεργασίας της κοινωνίας, της ερευνητικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου. Η KPMG Κύπρου θα συνεχίσει να πρωτοστατεί όχι μόνο στην προώθηση της εκμάθησης αλλά και στην ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων και της ερευνητικής κοινότητας».

 

Tags: CIM, KPMG, scholarship