Συνεργασία της κυπριακής Marketway με το ρουμάνικο κολοσσό Alexandrion Group

Συνεργασία της κυπριακής Marketway με το ρουμάνικο κολοσσό Alexandrion Group

 

Η Marketway/Publicis αναλαμβάνει Global Agency του μεγαλύτερου παραγωγού αλκοολούχων ποτών της Ρουμανίας, Alexandrion Group

 

H κυπριακή εταιρεία Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Marketway/Publicis και ο ρουμάνικος κολοσσός παραγωγής αλκοολούχων ποτών Alexandrion Group ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την ευκαιρία της στρατηγικής απόφασης της δεύτερης να επεκταθεί σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές.

Η Alexandrion Group επέλεξε την Κύπρο ως τη βάση των διεθνών εργασιών της, με τη Marketway/Publicis να λειτουργεί ως ο στρατηγικός εταίρος της για την Ανάπτυξη των Στρατηγικών Μάρκετινγκ για όλα τα προϊόντα της, καθώς και για την Ανάπτυξη & Υλοποίηση των Στρατηγικών Τοποθέτησης,  Λανσαρίσματος & Προώθησης των προϊόντων, σ’ όλες ανεξαρτήτως τις αγορές στις οποίες προτίθεται να δραστηριοποιηθεί ο ρουμάνικος Όμιλος,  αλλά και στη Ρουμανία.

Οι άμεσοι στόχοι της συνεργασίας είναι κυρίως η επιτυχής τοποθέτηση και προώθηση των προϊόντων της εταιρείας σε όλες τις νέες αγορές, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Ρουμανίας, στην οποία η Alexandrion Group διατηρεί ηγετική θέση, στην κατηγορία αλκοολούχων ποτών. Με τη Marketway/Publicis να λειτουργεί ως το Global Agency, η Alexandrion Group εισέρχεται στις διεθνείς αγορές με μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συνέπεια και συνοχή στη δυνατή εικόνα της εταιρείας και των προϊόντων της, όπως έχει ήδη κτιστεί στη Ρουμανία.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη ντόπια και διεθνή αγορά με μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Ρουμανία, στην περιοχή Ploiesti-Prahova. Η Alexandrion Group αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό αλκοολούχων ποτών στη Ρουμανία. Η γκάμα των προϊόντων του περιλαμβάνει τα προϊόντα Brancoveanu Vinars, Alexandrion Fine, Cavo D’oro, Kreskova, Alexander Vodka, Alexander Gin, Zolmyr, Saber Elyzia, καθώς και άλλα, αφού στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής ανανέωση και ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της.

Η Marketway/Publicis δραστηριοποιείται από το 1993 στους τομείς του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Προγραμματισμού, του Στρατηγικού και Applied Marketing και της Επικοινωνίας. Μέσα από το ολιστικό μοντέλο σύνθεσης εξειδικεύσεων «THE POWER OF ONE», η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, έχοντας τον ρόλο του στρατηγικού εταίρου για κάθε επιχείρηση – πελάτη της, στοιχείο που προσδιορίζει και τη διαχρονική αποστολή της.