Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Εποικοδομητική συνάντηση με την Υφυπουργό Ναυτιλίας

Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Εποικοδομητική συνάντηση με την Υφυπουργό Ναυτιλίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, πραγματοποίησε εποικοδομητική συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου στη Λεμεσό, σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2019, με την Υφυπουργό Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, κ. Νατάσα Πηλείδου.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί τη συνέχεια σειράς προκαθορισμένων συναντήσεων με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, που αποσκοπούν στην ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων για την από κοινού αντιμετώπιση διαφόρων ζητημάτων που απασχολούν την Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία καθώς και την περαιτέρω προώθηση των συμφερόντων της Κυπριακής Ναυτιλίας γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου συζήτησε με την κ. Πηλείδου τρέχοντα θέματα και ειδικότερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία σε θέματα πολιτικής, εργασιακών και λειτουργικών θεμάτων καθώς και θέματα που αφορούν την περεταίρω σύσφιξη της υφιστάμενης στενής συνεργασίας του Υφυπουργείου και του Επιμελητηρίου, προς όφελος της Κυπριακής Ναυτιλίας.

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ