Μ. Καρογιάν: Η ηγεσία του ΔΗΚΟ αναζητεί αποδιοπομπαίους τράγους

Μ. Καρογιάν: Η ηγεσία του ΔΗΚΟ αναζητεί αποδιοπομπαίους τράγους

 


Η ηγεσία του ΔΗΚΟ προφανώς αποφεύγει να απαντήσει στα πώς και τα γιατί της αποδοκιμασίας της και αναζητά τους αποδιοπομπαίους τράγους, στους οποίους θα φορτώσει τις δικές της ευθύνες, αναφέρει σε σημερινή γραπτή δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριος Καρογιάν.

Λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της κορυφαίας πολιτικής και πολιτειακής διαδικασίας, το ενδιαφέρον και η προσοχή των πολιτών, σημειώνει, θα πρέπει να είναι στραμμένη προς την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί τα επόμενα πέντε χρόνια, τόσο στη διαχείριση του κυπριακού προβλήματος όσο και στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

«Η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, με εκπληκτική ταχύτητα και για προφανείς λόγους, χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής και επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη ευθιξίας, αντί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Πρόεδρος του κόμματος τέθηκε εκτός της μάχης του 2ου γύρου των προεδρικών εκλογών, πεισματικά επιμένει στην γνώριμη της εσωστρέφεια και στην εκκαθάριση εσωκομματικών λογαριασμών», προσθέτει, σημειώνοντας ότι είναι «δικαίωμά τους».

Στο παρόν στάδιο, αναφέρει ο κ. Καρογιάν, δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια στα μικροπολιτικά παίγνια της ηγεσίας του ΔΗΚΟ. «Αμέσως, μετά τις εκλογές θα υπάρχει όλος ο απαραίτητος χρόνος για να συζητηθούν τα πεπραγμένα και τα αποτελέσματα της στρατηγικής, της πολιτικής και της τακτικής τους, που οδήγησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια χιλιάδες μέλη, φίλους και οπαδούς του κόμματος να αποστασιοποιηθούν και έφεραν ένα ιστορικό κόμμα σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση – από ρυθμιστή και πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων σε κόμμα διαμαρτυρίας», συμπληρώνει. ΚΥΠΕ

Tags: ΔΗΚΟ