Μαλάς: Προοπτικές συνεργασίας με ΔΗΚΟ σε κοινωνικοοικονομικά θέματα

Μαλάς: Προοπτικές συνεργασίας με ΔΗΚΟ σε κοινωνικοοικονομικά θέματα

 


Προοπτικές συνεργασίας με το ΔΗΚΟ στα κοινωνικοοικονομικά θέματα δήλωσε ότι διαβλέπει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, ο ο οποίος προσήλθε στα γραφεία του ΔΗΚΟ για συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών ενόψει του δεύτερου γύρου την ερχόμενη Κυριακή.

Παράλληλα σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του στα γραφεία του ΔΗΚΟ, ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με την Ελένη Θεοχάρους στις 13:00 και με τον Γιώργο Λιλλήκα στις 16:00, προσθέτοντας ότι θα διευθετηθούν συναντήσεις και με τα υπόλοιπα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου.

«Ο κόσμος έχει δώσει εντολή την Κυριακή για αλλαγή διακυβέρνησης. Αυτό είναι το μήνυμα της κοινωνίας. Σε αυτή τη βάση  και στη βάση των εξαγγελιών που όλοι κάναμε για απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης θα συζητήσουμε τα επόμενα βήματα», είπε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν προοπτικές συνεργασίας, ο κ. Μαλάς είπε πως στα κοινωνικοοικονομικά θέματα υπάρχει πεδίο ώστε να  υπάρξει μια συναντίληψη.

Όλοι αγωνιούμε για την αλλαγή του κοινωνικού χάρτη στη χώρα μας, για τη διεύρυνση των ανισοτήτων  και βεβαίως οφείλουμε να οδηγήσουμε τη χώρα μας σε καλύτερο αύριο», κατέληξε. ΚΥΠΕ