Με κατάθεση στελεχών της Grant Thornton συνεχίζεται το έργο της Ερευνητικής

Με κατάθεση στελεχών της Grant Thornton συνεχίζεται το έργο της Ερευνητικής


 

Με την κατάθεση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Grant Thornton Σταύρου Ιωάννου, συνεχίζεται στις 09.00 την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, η οποία διεξάγει έρευνα για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Επόμενος μάρτυρας ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη θα είναι ο Mark Byers, Partner Grant Thornton UK, και θα ακολουθήσει η κατάθεση του Γιώργου Λιλλήκα, πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 10.00 με την συνέχιση της κατάθεση του Διονύση Διονυσίου , Οικονομικού Λειτουργού Α΄ Προϊσταμένου Μονάδας της Διαχείρισης Συμμετοχής της Δημοκρατίας στην Ιδιοκτησιακή Δομή Πιστωτικών Ιδρυμάτων. Ο κ. Διονυσίου θα είναι ενώπιον της Επιτροπής για τρίτη φορά.

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου στις 09.00 θα καταθέσει στην Ερευνητική ο Ανδρέας Σωκράτους Διευθυντής Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, για να ακολουθήσει στις 10.00 η κατάθεση του πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκου Ρολάνδη.
Στην 11.30 της Παρασκευής ενώπιον της Ερευνητικής θα είναι ο Κώστας Μελάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Δανειοληπτών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ερευνητικής οι ανακοινωθείσες συνεδρίες θα είναι ανοικτές και δημόσιες αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Categories: Slider, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ