Με την Google τα έβαλε τώρα ο Τραμπ

Με την Google τα έβαλε τώρα ο Τραμπ

 


Ο Τραμπ φαίνεται πως έχει βαλθεί να ανοίξει μέτωπα με όλο τον κόσμο, καθώς μετά τις εμπορικές συμφωνίες από τις οποίες αποχώρησε, τους δασμούς που έχουν οδηγήσει σε απομόνωση τη χώρα και την εμπλοκή των συνεργατών του σε διάφορα μικρά και μεγάλα σκάνδαλα, έχει προσωπική προτίμηση στις επιθέσεις εναντίον του τύπου, όποτε δημοσιεύει κάτι που δεν του αρέσει ή δεν συμφωνεί.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ο τρόπος του για να τραβάει την προσοχή μακρυά από άλλα φλέγοντα θέματα ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως είναι απλά ένα κομμάτι του χαρακτήρα του που ζητάει όλο και περισσότερη προβολή, χωρίς να ενδιαφέρεται τι λέει και σε ποιόν απευθύνεται. Μέρος της προσωπικής σταυροφορίας του Αμερικανού προέδρου είναι και τα fake news, κάτω από την ομπρέλα των οποίων έχει περιλάβει ότι δημοσίευμα αντιτίθεται στην πολιτική του, ανεξάρτητα από το αν είναι fake news ή όχι.

Σήμερα ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να καταφερθεί εναντίον της Alphabet της μητρικής εταιρείας της Google, επειδή το σύστημα κατάταξης δίνει προτεραιότητα σε αυτές που ο Τραμπ αποκαλεί «fake news».

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης από τη Google για «ειδήσεις από τον Τραμπ» εμφανίζουν μόνο τα ρεπορτάζ των Μέσων Ψευδών Ειδήσεων. Με άλλα λόγια, τα έχουν φτιάξει έτσι, για μένα και άλλους, ώστε τα περισσότερα θέματα και ειδήσεις είναι ΚΑΚΕΣ». Πηγή: emea