Μεταφορά χρημάτων σε περισσότερες από 200 χώρες από την Ellinas Finance

Μεταφορά χρημάτων σε περισσότερες από 200 χώρες από την Ellinas Finance

 


Την αναβάθμιση του συστήματος υπό-αντιπροσώπων (Sub Agents) της MoneyGram ανακοίνωσε η Ellinas Finance Public Company LTD. Η εταιρεία είναι υπέρ-αντιπρόσωπος (Super Agent) της MoneyGram στην Κύπρο από το 2003 και αναλαμβάνει την άμεση αποστολή και παραλαβή χρημάτων από και προς το εξωτερικό, διαθέτοντας δικό της δίκτυο που καλύπτει περισσότερα από 5Μεταφορά χρημάτων σε περισσότερες από 200 χώρες από την Ellinas Finance0 σημεία σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η MoneyGram είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών παγκοσμίως. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες και το δίκτυό της περιλαμβάνει πέραν των 350,000 τοποθεσιών μεταφοράς χρημάτων, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Διευθυντής  της Ellinas Finance, Νέαρχος Πετρίδης, ανέφερε ότι οι υπό-αντιπρόσωποι του δικτύου MoneyGram στην Κύπρο επιλέγονται προσεκτικά με κύριο στόχο τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης των εγχώριων και ξένων πελατών. «Το δίκτυο MoneyGram είναι μια γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για αποστολή χρημάτων σε Κύπρο και εξωτερικό. Η Ellinas Finance, ως αντιπρόσωπος της MoneyGram την Κύπρο, εκσυγχρονίζει συνεχώς τα συστήματα διεκπεραίωσης συναλλαγών προς όφελος των πελατών και των υπό-αντιπροσώπων της και εγγυάται την ασφάλεια και εχεμύθεια των συναλλαγών που γίνονται μέσω του δικτύου της. Παράλληλα, διατηρεί ένα λειτουργικό και ευέλικτο γραφείο υποστήριξης, φροντίζοντας όπως το προσωπικό που ασχολείται με τη διεκπεραίωση των συναλλαγών να είναι όχι μόνο άρτια εκπαιδευμένο αλλά και με έντονα ανεπτυγμένη την πελατοκεντρική προσέγγιση», πρόσθεσε.

Η Ellinas Finance είναι κυπριακή δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.