Νέο πρωτεϊνούχο ρόφημα από την Α/φοι Λανίτη

Νέο πρωτεϊνούχο ρόφημα από την Α/φοι Λανίτη

 


Η οικογένεια των προϊόντων γάλακτος της Α/φοι Λανίτη απέκτησε ένα νέο μέλος, το Lanitis Protein Milk Drink, σε δύο ξεχωριστές γεύσεις, σοκολάτα και βανίλια.

Το νέο πρωτεϊνούχο ρόφημα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες μιας και συνδυάζει τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος και την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα.

Με 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά φιάλη (242ml), με φυσικά σάκχαρα και γλυκαντικά,  χωρίς λιπαρά και πρόσθετα σάκχαρα, το Lanitis Protein Milk Drink δημιουργήθηκε για τους καταναλωτές που αναζητούν ενέργεια στις καθημερινές τους ασχολίες: στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο διάβασμα και την ώρα που βρίσκονται σε κίνηση.

Ο Νικόλας Μπενιουδάκης, Dairy Unit Manager της Α/φοι Λανίτη δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το Lanitis Protein Milk Drink, το μόνο πρωτεϊνούχο ρόφημα με την εγγύηση ποιότητας της Α/φοι Λανίτη. Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στο να προσφέρει στην κυπριακή αγορά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, κατανοώντας τις διατροφικές συνήθειες και απαιτήσεις των καταναλωτών».

Με σεβασμό προς τους καταναλωτές, η Α/φοι Λανίτη ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα της, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς και οικογένειας.

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola,Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα chips Τσακίρης.

Tags: lanitis