Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία, λέει ο Ερντογάν

Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία, λέει ο Ερντογάν


Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία, δήλωσε χθες ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενώ αποκάλεσε την Ελλάδα και Ε/Κ κακομαθημένους, λέγοντας ότι είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν τα δικά τους σχέδια στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σε ομιλία του στο 7ο Τακτικό Επαρχιακό Συνέδριο του Κόμματός του στην Καισάρια, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε «στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι απαραίτητο να παραμείνουμε στο πλευρό το δικαίου αντί να παραδοθούμε στην κακοκαμαθημένη Ελλάδα και στον ‘Ε/κ τομέα’. Ρίχνοντας μια ματιά στον χάρτη της ανατολικής Μεσογείου είναι αρκετό για να δει κανείς το δίκαιο της Τουρκίας».

Διαβάστε επίσης: Το Παρίσι ανακαλεί τον πρέσβη στην Άγκυρα – «Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν»

«Εάν εκείνοι που βρίσκονται απέναντί μας δεν ενεργήσουν σύμφωνα με το δίκαιο είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα δικά μας σχέδια», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον Γάλλο Πρόεδρο, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε «ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία». «Τι άλλο μπορούμε να πούμε για έναν αρχηγό κράτους που δεν κατανοεί την ελευθερία της πίστης και αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο εκατομμύρια ανθρώπων διαφορετικών θρησκειών που ζουν στη χώρα του», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Υποστήριξε επίσης ότι «δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ όλη την εχθρότητα εναντίον του Ισλάμ στην Ευρώπη» προσθέτοντας ότι «για τον άνθρωπο της Δύσης, ο Τούρκος είναι Μουσουλμάνος και ο Μουσουλμάνος είναι Τούρκος».  Όπως είπε «η Ευρώπη, με το μέτωπο που άνοιξε εναντίον των Μουσουλμάνων στην πραγματικότητα προετοιμάζει το δικό της τέλος».

Πηγή: ΚΥΠΕ