Ο Μαραντόνα θα «σβήσει κεράκια» σε καραντίνα

Ο Μαραντόνα θα «σβήσει κεράκια» σε καραντίνα


Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γιορτάσει τα 60α γενέθλιά του ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο διάσημος Αργεντινός, παραμένει υπό περιορισμό στο σπίτι του, στα νότια προάστια του Μπουένος Αϊρες, καθώς προσφάτως ήλθε σε επαφή με άτομο που παρουσίασε συμπτώματα της Covid-19.

Όπως είναι γνωστό, ο «Ντιεγκίτο», που αύριο, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, θα συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής, έχει χειρουργηθεί στο παρελθόν για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα αναπνευστικής και καρδιακής λειτουργίας που αντιμετωπίζει.

Την περασμένη Τρίτη (27/10), ο θεράπων ιατρός του Μαραντόνα, ανακοίνωσε πως ο Ντιέγκο θα τεθεί σε απομόνωση, κάτι που δεν καθιστά βέβαιο πως θα μπορέσει να γιορτάσει τα γενεθλια του, μαζί με τα πέντε παιδιά και τον εγγονό του.

Ο Μαραντόνα ζει στο Μπράντσεν, στα νότια του Μπουένος Άιρες και το σπίτι του, που περιβάλλεται από πάρκο, ενώ διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου, πισίνα και το παραδοσιακό για τους Αργεντινούς, μπάρμπεκιου, απέχει μόλις 10 λεπτά από το προπονητικό κέντρο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, όπου εργάζεται ως προπονητής.

Μία από τις κόρες του, η Ζάνα, καλλιεργεί εκεί έναν βιολογικό κήπο λαχανικών, έτσι ώστε ο πατέρας της να μπορεί να τρώει υγιεινά. Εκτός από την προπόνηση, η ζωή του Μαραντόνα, χαρακτηρίζεται από καθημερινές ασκήσεις που προετοιμάζει ο γιατρός του και ο προσωπικός προπονητής του.

Πηγή: ΑΠΕ

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ