Ο Όμιλος Λεπτός Χορηγός στο Cyprus International 4-Day Challenge 2019 που διοργάνωσε η “ARENA SPORTS”

Ο Όμιλος Λεπτός Χορηγός στο Cyprus International 4-Day Challenge 2019 που διοργάνωσε η “ARENA SPORTS”

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε και φέτος για 15η χρονιά ο αγώνας δρόμου Cyprus International 4-Day Challenge στην επαρχία Πάφο.

Ο αγώνας αποτελεί πλέον μια όμορφη ανάμνηση τόσο για τους δρομείς όσο και για τους διοργανωτές. Οι συμμετοχές φέτος είχαν φτάσει τους 360 δρομείς όλων των ηλικιών και επιπέδων από διάφορες χώρες όπως Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Σουηδία, Βέλγιο, Αμερική, Ουγγαρία, Ιταλία, Αυστρία, Νορβηγία, Ελβετία, Κύπρο και άλλες χώρες. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας που έλαβε μέρος ήταν ο Imre Kenyer από την Ουγγαρία, ηλικίας 86 ετών. Αύξηση παρατηρήθηκε και στον αριθμό των οπαδών που συνόδευαν τους δρομείς.

Για ακόμα μια χρονιά αποκορύφωμα των αγώνων αποτέλεσε η διαδρομή ανάβασης 11χ. την 2η μέρα η οποία άρχισε από την παραλία του Ακάμα και τερμάτισε στην πλατεία του χωριού Αρόδες, & η ημι-μαραθώνια διαδρομή την 3η μέρα η οποία άρχισε από την πλατεία του Νέου Χωριού και τερμάτισε στην περιοχή Τοξεύτρας στο πάρκο του ΑΚΑΜΑ. Κατά την διάρκεια των δύο αυτών διαδρομών οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να απολαύσουν τις πιο θεαματικές διαδρομές του νησιού μας.

Στις διαδρομές αυτές στον Ακάμα όπως και σε ολόκληρο τον αγώνα κυριάρχησε ο δρομέας Tom Adams από την Μεγάλη Βρετανία o οποίος συμπλήρωσε και τις τέσσερις ημέρες σε χρόνο 02:47:57. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Claire Fitzpatrick, και πάλι από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία ολοκλήρωσε τους αγώνες με συνολικό χρόνο 03:34:11.
Στις ομάδες πρώτη κατετάγη η ομάδα RAF Cranwell – A team (ομάδα Ανδρών και μεικτών δρομέων) με δρομείς από την Μεγάλη Βρετανία με συνολικό χρόνο 10:23;53 και η ομάδα Waddington Wombles (ομάδα Γυναικών) με συνολικό χρόνο 13:24:11.

Τέλος, εκτός από τους δρομείς που μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στους αγώνες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους χορηγούς μας, Υφυπουργείο Τουρισμού, Όμιλο Εταιρειών Λεπτός, Coral Beach Hotel & Resort, εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Europcar, Rock FM, ΚΕΟ το νοσοκομείο Iasis και St George & Blue Cross Ambulance Services, χωρίς τους οποίους η όλη διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή, όσο και τις διάφορες αρχές, Δήμο Πάφου, Αστυνομία, Τμήμα Δασών, Κοινοτικό Συμβούλιο Νέο Χωριού, Κοινοτικό Συμβούλιο Αρόδων, Υπηρεσία Περιβάλλοντος, και το Τμήμα Αρχαιοτήτων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το 4-day Challenge 2020, καθώς επίσης και για τις ειδικές προσφορές που έχουμε, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των αγώνων www.cypruschallenge.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

 

Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ