Ο Υφυπουργός Τουρισμού στην έκθεση World Travel Market (WTM)

Ο Υφυπουργός Τουρισμού στην έκθεση World Travel Market (WTM)


Στο Λονδίνο θα βρίσκεται την εβδομάδα αυτή αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο, για την πραγματοποίηση σημαντικών επαφών, στα πλαίσια της μεγάλης τουριστικής έκθεσης World Travel Market (WTM).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος του Υφυπουργείου, με τη συμμετοχή του, είναι η προβολή της Κύπρου ως ενός ποιοτικού και πολυδιάστατου τουριστικού προορισμού, η άντληση σημαντικής πληροφόρησης για θέματα προώθησης και ανταγωνισμού, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης αυξημένων ροών επισκεπτών προς το νησί μας.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, όπως αναφέρεται, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με ηγετικά στελέχη των κυριοτέρων οργανωτών ταξιδίων και αεροπορικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και συνεντεύξεις του Υφυπουργού Τουρισμού σε σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας του Ισραήλ, της Κίνας, της Γερμανίας και της Βρετανίας για προβολή των προσελκυστικών στοιχείων και πλεονεκτημάτων της τουριστικής Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, πέραν του Υφυπουργείου Τουρισμού, στο κυπριακό περίπτερο θα βρίσκονται διάφοροι σημαντικοί φορείς του κυπριακού τουρισμού, όπως Περιφερειακές Εταιρείες Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ), τουριστικοί σύνδεσμοι (ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ, ACTA), η Hermes Αirports, η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά γραφεία καθώς και άλλες εταιρείες και επιχειρήσεις, ενισχύοντας τις προσπάθειες του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ