Όχι από Aegean και Blue Air για το δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα

Όχι από Aegean και Blue Air για το δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα

 


Στο κενό κατέληξε νέα προσπάθεια οικονομικών και επιχειρηματικών φορέων της επαρχίας Πάφου με τις εταιρείες Aegean και Blue Air σε μια βολιδοσκόπηση των προθέσεών τους στο ενδεχόμενο να καλύψουν το κενό που δημιουργείται για μια ακόμη φορά στο αεροδρόμιο Πάφου ως προς τη σύνδεση της επαρχίας με την Αθήνα, μετά την κατάρρευση και της Cobalt.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος οι δύο αερομεταφορείς κατέστησαν ξεκάθαρη την πρόθεσή τους να μη δραστηριοποιηθούν στο δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα, εκτιμώντας ότι η κερδοφορία ενός τέτοιου δρομολογίου δεν είναι ικανοποιητική σε σχέση με την υφιστάμενη κάλυψη που παρέχουν ήδη μέσω Λάρνακας.

Παράλληλα, οικονομικοί παράγοντες εμφανίζονται διατεθειμένοι να ασκήσουν πιέσεις σε κράτος και διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων προκειμένου να προσφέρουν στον αερομεταφορέα που θα δεχθεί να καλύψει το κενό κίνητρα για να εντάξει το αεροδρόμιο Πάφου στο πτητικό του πρόγραμμα, ίσως και παρόμοια με αυτά που έχουν δοθεί στη Ryanair.  Πηγή: Philenews

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tags: aegean, blue air