Οι καλύτερες τιμές στα laptops, αποδεδειγμένα στα Public

Οι καλύτερες τιμές στα laptops, αποδεδειγμένα στα Public

 


Με το Lowest Price Guarantee μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς

 

Tα Public για άλλη μια φορά προσφέρουν αποδεδειγμένα τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με το Lowest Price Guarantee που αφορά την αγορά νέου laptop έχετε εγγύηση ότι η τιμή που θα αγοράσετε το νέο σας υπολογιστή θα είναι η χαμηλότερη. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας ότι θα πάρετε την καλύτερη τιμή.

Ο μηχανισμός είναι απλός. Αν ο πελάτης βρει πιο χαμηλή τιμή στην αγορά, δεν έχει παρά να παρουσιάσει αποδεικτικό της τιμής και να αγοράσει το ίδιο laptop, €10 φθηνότερα από την τιμή λιανικής πώλησης που το έχει βρει. Τονίζεται, ότι η σύγκριση τιμών αφορά ακριβώς το ίδιο προϊόν (κατασκευαστής, μοντέλο) και όχι παραπλήσιο*.

Με μια βόλτα στους ειδικούς της τεχνολογίας θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα φορητών υπολογιστών από τα πιο δημοφιλή brands της αγοράς. Επίσης, μαζί με το νέο σου laptop θα βρεις όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως τσάντες, βάσεις cooler, ποντίκια, ηχεία και άλλα. Μετά την αγορά, τα Public προσφέρουν πλήρη υποστήριξη είτε όσον αφορά λειτουργίες του υπολογιστή, επιδιορθώσεις αλλά και επέκταση εγγύησης.

Εκμεταλλεύσου την επιστροφή στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο γραφείο ή κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο με την εγγύηση χαμηλότερης τιμής στα Public. Πήγαινε σήμερα σε ένα τα καταστήματα Public ή στο public-cyprus.com.cy και βρείτε όλα τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας!

#Για laptop επιλέγω Public!

*Ισχύουν όροι και προυποθέσεις

Τονίζεται, ότι η σύγκριση τιμών αφορά ακριβώς το ίδιο προϊόν (κατασκευαστής, μοντέλο) και όχι παραπλήσιο*.

Tags: public