Πάρτυ κάτω από τ’ αστέρια Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Πάρτυ κάτω από τ’ αστέρια Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Ένα φαντασμαγορικό πάρτυ κάτω από τον έναστρο ουρανό και ατενίζοντας την ακτογραμμή της Λεμεσού, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2019 για στήριξη των δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Το υπερπολυτελές Power Catamaran Salone της Relax Cruises θα μας υποδεχθεί στους χώρους του για μια φιλανθρωπική βραδιά γεμάτη διασκέδαση και προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

Στο σκάφος θα προσφέρονται τσιμπήματα και απεριόριστο ποτό και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα καλύψει αφιλοκερδώς ο DJ Panos. Η βραδιά θα λήξει με ένα μοναδικό σόου πυροτεχνημάτων!

Η επιβίβαση ξεκινά στις 8:00μμ και το καταμαράν αναχωρεί στις 9:00μμ από το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού όπου και θα επιστρέψει στις 11:00μμ. Από τη Λευκωσία έχει διευθετηθεί μεταφορά μέσω λεωφορείων.

Τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των €25 και είναι απαραίτητη η προκράτησή τους. Για περισσότερες πληροφορίες 25372990/22446222 (Δευτέρα – Παρασκευή, 7:30- 15:00).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Relax Cruises και το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol. Την εκδήλωση επίσης υποστηρίζουν οι Pyrgos Fireworks, Fingers&More, Party Decor Creations, Α/φοι Λανίτη, KEAN, OSEL και Party Ice.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για 48 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς της χώρας μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.