Περισσότερες πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Πάφου το καλοκαίρι του 2020

Περισσότερες πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Πάφου το καλοκαίρι του 2020


Ο Διεθνής Αερολιμένας Πάφου (PFO), ο οποίος απέχει μόλις 6χλμ από την πόλη της Πάφου και βρίσκεται κοντά στην Παραλία της Τίμης, προσφέρει άνετη πρόσβαση σε δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα σε περιοχές όπως η Κάτω Πάφος, ο Κόλπος των Κοραλλίων, το Λατσί, το Πισσούρι, η Λεμεσός και τα ορεινά θέρετρα των Πλατρών και του Τροόδους.

Ανακοινώθηκε επισήμως ότι επιπλέον 247 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα (καθώς και πολλές πτήσεις τσάρτερ) έχουν οργανωθεί για αυτό το καλοκαίρι προς και από διάφορους προορισμούς. Σ’ αυτά βοήθησαν ο νέος μοντέρνος τερματικός σταθμός και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι ανέσεις και οι πολλαπλές υπηρεσίες του, o νέος δρόμος τεσσάρων λωρίδων που συνδέει το αεροδρόμιο και την τουριστική περιοχή της Πάφου, καθώς και η άμεση υπηρεσία λεωφορείων από όλες τις πόλεις.

Για πρώτη φορά, ο Διεθνής Αερολιμένας Πάφου δέχτηκε σε ένα χρόνο (2019) το ρεκόρ των 3 εκατομμυρίων επιβατών. Ήταν απτή απόδειξη μιας σταθερής ανοδικής τάσης όπου το αεροδρόμιο της Πάφου αποτελεί παράδειγμα κατά την τελευταία δεκαετία.

Η κα. Μαρίνα Βάσου, στέλεχος του τμήματος Μάρκετινγκ στην Leptos Estates, δήλωσε ότι «το υγιεινό κλίμα και οι φυσικές ομορφιές της Πάφου, καθώς και ο αρχαιολογικός της πλούτος και η παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων της, καθιστούν την περιοχή ιδανική , μόνιμη διαμονή ακόμη και συνταξιοδότηση. Η Πάφος προσφέρει μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων και εξυπηρετεί έτσι όλους τους προϋπολογισμούς για διακοπές. Πριν λίγα χρόνια, η Πάφος επιλέχτηκε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα όπου πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία καθ’ όλη τη περίοδο. Όλοι οι παραπάνω λόγοι βοήθησαν να αυξηθούν οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της Πάφου από πολλούς προορισμούς, κυρίως από την Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή ».

 

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ