Ψάχνοντας για το νέο Χάρη

Ψάχνοντας για το νέο Χάρη

 


Σε πονοκέφαλο φαίνεται να εξελίσσεται η σύσταση του νέου υπουργικού για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, μιας και όπως όλα δείχνουν προέκυψε πρόβλημα με την πλήρωση της θέσης του Υπουργού Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πετυχημένος -και αυτό αναγνωρίζεται από όλους- Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης φαίνεται να ανέφερε στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, πως ο κύκλος του στο Υπουργείο έχει κλείσει.

Ο κ. Γεωργιάδης διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ στις 2 Απριλίου του 2013 παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Μιχάλη Σαρρή, εν μέσω των τότε δραματικών γεγονότων και του κουρέματος.

Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών τον ίδιο τον ενδιαφέρει η εμπλοκή του στην ενεργό πολιτική δράση. Στην περίπτωση που ο Χάρης Γεωργιάδης επιμείνει στην απόφασή του, δεν αποκλείεται η μετακίνηση του Κωνσταντίνου Πετρίδη από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πληροφορίες έφεραν τον Χάρη Γεωργιάδη να ενδιαφερόταν για το υπουργείο Εξωτερικών, ωστόσο το χαρτοφυλάκιο σύμφωνα με όλα τα δεδομένα καταλήγει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, μετά και την επίσημη αποχώρηση του Ιωάννη Κασουλίδη από την ενεργό πολιτική.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα θα  αναλάβει καθήκοντα την 1η Μαρτίου.