ΠτΔ: Δεν «στέκουν» τα ονόματα για το νέο Υπουργικό

ΠτΔ: Δεν «στέκουν» τα ονόματα για το νέο Υπουργικό

 


Κύριο μέλημα του Νίκου Αναστασιάδη μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας και καλεί τα ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, τα οποία ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οπως αναφέρει, με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι κύριο μέλημα, μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα τον απασχολήσει όταν θα ολοκληρωθούν οι όλοι σχεδιασμοί για την ακολουθητέα πολιτική στα προβλήματα και τις προκλήσεις που η νέα Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει.

Συνεπώς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνει θερμή έκκληση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.  Τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση. ΚΥΠΕ