Η PwC στην κορυφή του κλάδου επαγγελματικών υπηρεσιών

Η PwC στην κορυφή του κλάδου επαγγελματικών υπηρεσιών

 


Σύμφωνα με το Δείκτη Global Brand

 

Σύμφωνα με την ετήσια έκδοση του Δείκτη Brand Finance Global 500, η PwC βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου επαγγελματικών υπηρεσιών και αναδεικνύεται ως ένα από τα 50 ισχυρότερα brands παγκοσμίως για το 2018.

Η λίστα Global 500 καταγράφει τα ισχυρότερα brands με τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως, με τον κλάδο της τεχνολογίας να κυριαρχεί στις κορυφαίες θέσεις.

Η έκθεση αξιολογεί τους οργανισμούς σε δύο βασικές κατηγορίες: τη δύναμη και την αξία του brand τους. Η δύναμη του brand υπολογίζεται με τη χρήση διαφόρων μέτρων που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το μάρκετινγκ του οργανισμού, την αντίληψη που επικρατεί γύρω από το brand και τις επιχειρηματικές επιδόσεις σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς οργανισμούς. Η βαθμολογία στην υποκατηγορία αυτή συνεκτιμάται κατά τον υπολογισμό της συνολικής αξίας του brand.

Η PwC βρίσκεται φέτος στην 50η θέση της κατάταξης σε ό,τι αφορά την αξία του brand της, σημειώνοντας άνοδο από την 66η θέση που κατείχε πέρσι, αποτέλεσμα που ενισχύει την ηγετική θέση του δικτύου αφού αναδεικνύεται ως το κορυφαίο brand του Δείκτη με τις ψηλότερες επιδόσεις στον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Tags: pwc