Το υπερωκεάνιο Queen Mary στο Λιμάνι Λεμεσού

Το υπερωκεάνιο Queen Mary στο Λιμάνι Λεμεσού

Το Queen Mary 2, ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, κατέπλευσε στον τομέα ευθύνης της DP World στο λιμάνι Λεμεσού, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, για μονοήμερη στάση. Το υπερωκεάνιο παρέμεινε στο λιμάνι όλη την ημέρα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους 2,500 χιλιάδες επιβάτες του να απολαύσουν τα τοπικά αξιοθέατα. Συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν σε 50 λεωφορεία στο τερματικό επιβατών, προκειμένου να επισκεφθούν διάφορες περιοχές της Κύπρου όπως το Κολόσσι, το Κούριο, την Πάφο, το Όμοδος και τη Λευκωσία, ενώ άλλοι περιηγήθηκαν στην πόλη της Λεμεσού.

Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο, μήκους 345 μέτρων, απέπλευσε από τη Λεμεσό στις 17:00, συνεχίζοντας το ταξίδι του στη Μεσόγειο.

Ο Charles Meaby, Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μας τιμή να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Queen Mary 2. Η ομάδα της DP World Limassol, προσέφερε άριστες υπηρεσίες, σε επίπεδο λειτουργικότητας και εξυπηρέτησης. Είμαστε περήφανοι για τη συνολική μας προσέγγιση ενώ, παράλληλα, φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς κοντά στους πελάτες μας προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες τους».

Ο κ. Meaby, πρόσθεσε πως, «το τερματικό πολλαπλών χρήσεων της DP World στο Λιμάνι Λεμεσού είναι σε θέση να διαχειριστεί αποτελεσματικά λειτουργίες, διαφορετικού μεγέθους και κλίμακας, τις οποίες οι πελάτες μας χρειάζονται».

Tags: cyprus, limassol