Σε εμπορική λειτουργία από τις αρχές Ιουνίου η Μαρίνα Αγίας Νάπας

Σε εμπορική λειτουργία από τις αρχές Ιουνίου η Μαρίνα Αγίας Νάπας

 


Ενημερωτική επίσκεψη της Υφυπουργού Ναυτιλίας  

 

Το εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας επισκέφτηκε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους της από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της M.M Makronisos Marina Ltd, κ. Σταύρο Καραμοντάνη.

Κατά την ενημερωτική επίσκεψη της Υφυπουργού δόθηκε έμφαση στη Μαρίνα, η οποία μετά την δοκιμαστική περίοδο βρίσκεται ήδη σε εμπορική λειτουργία από τις αρχές Ιουνίου και όπου παρέχεται η δυνατότητα φιλοξενίας 600 σκαφών τόσο στο θαλάσσιο, όσο και στον αποθηκευτικό χώρο στη ξηρά, ενώ παράλληλα το σύστημα ελλιμενισμού και εξυπηρέτησης των σκαφών είναι πλήρως εναρμονισμένο με προδιαγραφές αιχμής των πλέον σύγχρονων και πολυτελών μαρίνων.

Ολοκληρώνοντας την ξενάγηση, ο κ. Καραμοντάντης εξέφρασε στην Υφυπουργό την απόλυτη πεποίθησή του ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας και η όλη ανάπτυξη της θα συμβάλει ουσιαστικά στην αναζωογόνηση της περιοχής, μετατρέποντας την Αγία Νάπα στο κόσμημα της Ανατολικής Μεσογείου. «H Μαρίνα Αγίας Νάπας», δήλωσε ο κ. Καραμοντάνης, «είναι ένα έργο μοναδικό όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, και η τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί τόσο για την κατασκευή της Μαρίνας, όσο και των υπόλοιπων χώρων είναι πρωτοποριακή».

Από την πλευρά της η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, ευχαριστώντας τον κ. Καραμοντάνη για την ενημέρωση και την ξενάγηση στους χώρους της Μαρίνας, δήλωσε ενθουσιασμένη για το μεγαλειώδες αυτό έργο, προσθέτοντας ότι «η Μαρίνα Αγίας Νάπας αναβαθμίζει τον ναυτικό τουρισμό στην Κύπρο και την γαλάζια ανάπτυξη που αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης της Ευρωπαικής Ένωσης.  Συμβάλει δε τα μέγιστα στην προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αναπτύσσοντας παράλληλα τον τομέα του ναυτικού τουρισμού.»

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβανει 220 ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελείς επαύλεις, Μαρίνα με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείο, καθώς και μια σειρά από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://marinaayianapa.com/