Σε νέα οργανωτική δομή προχωρά το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School

Σε νέα οργανωτική δομή προχωρά το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School


Στη νέα οργανωτική του δομή προχωρά από την 1η Σεπτεμβρίου το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, το οποίο συμπληρώνει φέτος 42 χρόνια πορείας στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ινστιτούτου, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του τα τελευταία χρόνια και με στόχο την εκπλήρωση των στρατηγικών του στόχων, προχωρεί σε εφαρμογή της νέας του οργανωτικής δομής, η οποία βασίζεται στα πρότυπα των κορυφαίων Business Schools ανά το παγκόσμιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα δομή στόχο έχει να προάγει την διασφάλιση της ποιότητας των προγραμμάτων και υπηρεσιών του κορυφαίου κυπριακού Business School αλλά και να διατηρήσει την ηγετική του θέση στην ανώτατη εκπαίδευση. Σημειώνεται πως τους τελευταίους 6 μήνες έχει ενισχυθεί η ακαδημαϊκή και διοικητική ομάδα του CIM με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και η νέα οργανωτική δομή διασφαλίζει την άρτια διεξαγωγή των εργασιών του.

Τέλος, ανακοινώνει πως νέος Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ