Σημαντικές διακρίσεις για τους εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC Κύπρου

Σημαντικές διακρίσεις για τους εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC Κύπρου

 


Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου στις εξετάσεις του 2019 για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Οι εκπαιδευόμενοι λογιστές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, τιμήθηκαν από τον οργανισμό σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ευγένιου Ευγενίου και της Επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού κας. Άννας Λοΐζου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Ευγενίου, συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους λογιστές, τονίζοντας πως οι επιτυχίες τους, επιβεβαιώνουν την παράδοση του οργανισμού στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων και σημαντικών διακρίσεων στις εξετάσεις για απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). Ο κ. Ευγενίου σημείωσε επίσης ότι “Η PwC Κύπρου διαχρονικά προσφέρει στους ανθρώπους της υψηλό επίπεδο κατάρτισης και επιμόρφωσης, παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια, αλλά και την υποστήριξη που χρειάζονται, για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους”.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου πέτυχαν τις πιο κάτω διακρίσεις:

Ο Dmytro Shynkarenko, απόφοιτος του Εθνικού Πανεπιστημίου του Κιέβου Mohyla Academy, αναδείχθηκε πρώτος παγκύπρια στο μάθημα ‘‘Advanced Performance Management (APM)’’ στις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2019.

Η Ειρήνη Γαβριήλ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου αναδείχθηκε πρώτη παγκύπρια στο μάθημα “Taxation (TX)”, στις εξετάσεις Ιουνίου 2019.

Η Yevheniia Deniak, απόφοιτη του Εθνικού Πανεπιστημίου του Κιέβου Taras Shevchenko, αναδείχθηκε πρώτη παγκύπρια και 3η παγκόσμια στο μάθημα “Audit and Assurance (AA)” και πρώτη παγκύπρια στο μάθημα “Financial Management (FM)”, στις εξετάσεις Ιουνίου 2019.