Σημαντική εξέλιξη η δημιουργία βάσης στην Κύπρο της Wizz Air, λέει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Σημαντική εξέλιξη η δημιουργία βάσης στην Κύπρο της Wizz Air, λέει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας


Σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε τη δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο κ. Ζαννέττου «χαιρέτισε τη σύναψη της συμφωνίας που έκανε η Κυβέρνηση με την ουγγρική αεροπορική εταιρεία Wizz Air, σύμφωνα με την οποία, η Κύπρος καθιερώνεται ως μόνιμη βάση της. Τα μηνύματα για την ανάκαμψη αλλά και τη μελλοντική πορεία της τουριστικής βιομηχανίας, είναι πολύ ελπιδοφόρα από την συγκεκριμένη συμφωνία» σημείωσε.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «χαρακτήρισε πολύ σημαντική την εξέλιξη αυτή, ιδιαίτερα τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα η τουριστική βιομηχανία. Η συμφωνία θα συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην επανεκκίνηση του τουρισμού μετά τις δραματικές επιπτώσεις που υπέστη τους μήνες Μάρτιο – Μάιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και στη σύνδεση της Κύπρου με νέους προορισμούς».

Ο κ. Ζαννέττου «εξέφρασε εγκάρδιες ευχαριστίες προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Υπουργό Μεταφορών, Συγκοινωνιών και ΄Εργων Γιάννη Καρούσο και τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο, αφού εξ’ αιτίας των άοκνων προσπαθειών που κατέβαλαν, κατάφεραν την επίτευξη αυτής της σημαντικής συμφωνίας, η οποία θα έχει ευεργετικές εξελίξεις για τον τουρισμό τόσο της επαρχίας Αμμοχώστου όσο και της Κύπρου γενικότερα».

Πηγή: ΚΥΠΕ