Στην Μουτταγιάκα το 17ο κατάστημα της Lidl

Στην Μουτταγιάκα το 17ο κατάστημα της Lidl

 


Το πολυαναμενόμενο νέο κατάστημα στην περιοχή της Μουτταγιάκας στην Λεμεσό ανοίγει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό στις 5 Οκτωβρίου 2017, έτοιμο να εξυπηρετήσει την ανατολική πλευρά της πόλης.

Είναι ένα κατάστημα ειδικά σχεδιασμένο για τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, προσφέροντας μια διαφορετική αγοραστική εμπειρία.  Έχει ιδιαίτερη κτιριακή μορφή εντασσόμενο πλήρως στο περιβάλλον. Το έργο περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερο συνδυασμό υλικών όψεων, με συνύπαρξη πέτρινων στοιχείων και επενδύσεων αλουμινίου, κεραμιδιών και γυάλινων προσόψεων όπως επίσης χώρο πρασίνου αλλά και χωρών στάθμευσης σε ισόγεια και υπόγεια διάταξη.

Για την καλή λειτουργία του νέου καταστήματος στη Μουτταγιάκα έχουν ήδη καλυφθεί 35 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή της Λεμεσού, ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 240 προσλήψεις.

Με γνώμονα τη βασική αρχή της Lidl, παροχή ποιοτικών προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, και στο νέο μας κατάστημα θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε απλά και αποτελεσματικά προς όφελος πάντα του καταναλωτή.

Την ημέρα των εγκαινίων οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές που θα υπάρχουν σε μεγάλη γκάμα προϊόντων και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα με πολλές εκπλήξεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει μουσική και θα προσφέρονται εδέσματα, με αποκορύφωμα τα μεσημεριανά πεντανόστιμα hot dogs!

Tags: lidl