Στις 28 Ιανουαρίου το opening του «BEST VALUE για επαγγελματίες»

Στις 28 Ιανουαρίου το opening του «BEST VALUE για επαγγελματίες»

 


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του πρώτου ενιαίου χώρου χονδρικής πώλησης για επαγγελματίες στην Κύπρο. Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» ανοίγει τις πύλες του στη Λεμεσό την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, ενώ μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά του.

Το νέο κατάστημα έρχεται να καλύψει ένα κενό στην κυπριακή αγορά, το οποίο διαπίστωσε η ΜΕΤRΟ AEBE, η πρώτη εταιρεία που – πριν από 43 χρόνια- εισήγαγε τα ενιαία σημεία χονδρικής πώλησης για επαγγελματίες στην Ελλάδα.

«Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά το νέο μοντέλο καταστήματος είναι το γεγονός ότι διαθέτει σε ένα χώρο (one stop shop), όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστεί ο επαγγελματίας και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο concept για τα κυπριακά δεδομένα, μια υπεραγορά χονδρικής, όπου ο επαγγελματίας θα μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται, απολαμβάνοντας τις χαμηλότερες τιμές ακόμα και για ένα τεμάχιο» επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής της MCC BEST VALUE Ltd, Γιάννης Βλαχονικολέας.

Το κατάστημα, έκτασης 2.500 τ.μ., βρίσκεται στη Λεμεσό και στεγάζεται σε ένα νέο και σύγχρονο οικοδόμημα, εκεί όπου παλιά δέσποζε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco, στη συμβολή των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Κωχ. Η Λεμεσός επιλέχθηκε λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της πόλης και των αυξημένων αναγκών που δημιουργεί αυτή η ανάπτυξη.

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες από τον κλάδο της μεταπώλησης (Supermarket, mini market, περίπτερα, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, φρουταρίες, κρεοπωλεία, φούρνους, χονδρέμπορους κ.α.), όσο και σε επαγγελματίες από τον κλάδο της μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca. (εστιατόρια, καφετέριες, bar, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.).

Λίγα λόγια για τη ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 στην Ελλάδα και αποτελεί μία 100% ελληνική εταιρεία. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 50 σημεία σε όλη τη χώρα και τα καταστήματα λιανικής My market, με 225 σημεία λιανικής πώλησης πανελλαδικά. Η εταιρεία απασχολεί  11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα.