Στο δικαστήριο ξανά ο «Ορέστης» και τα στοιχεία για τρίτο φόνο

Στο δικαστήριο ξανά ο «Ορέστης» και τα στοιχεία για τρίτο φόνο


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται σήμερα ο 35χρονος με το ψευδώνυμο “Ορέστης”, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης, μετά την επανασύλληψη του νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης

Tο νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε έπειτα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επανασύλληψη προέκυψε μέσα από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς έπειτα από αυτή την εξέλιξη κλήθηκε για νέες ανακρίσεις ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας, όμως δεν ήταν συνεργάσιμος ενώ δεν παραδέχτηκε την διάπραξη του τρίτου φόνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μέχρι σήμερα παραδέχτηκε την διάπραξη δυο φόνων, της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozano.

Εξάλλου χθες το απόγευμα οι έρευνες στο φρεάτιο είχαν ολοκληρωθεί κατά 95% χωρίς να εντοπιστεί οποιοδήποτε εύρημα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Πηγή – Φωτό: sigmalive

Categories: Slider, ΕΙΔΗΣΕΙΣ