Συμμετοχή της KPMG Κύπρου σε Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας

Συμμετοχή της KPMG Κύπρου σε Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας

 

Απονεμήθηκε στην KPMG Κύπρου πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας (Business Integrity Forum – BIF) που έχει συσταθεί στην Κύπρο από την οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου, σε συνεργασία με την παγκόσμια οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου 2017 στα κεντρικά γραφεία της KPMG στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος της KPMG στην Κύπρο, Άγγελος Γρηγοριάδης, παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Πρόεδρο του ΔΣ της Διεθνούς Διαφάνειας-Κύπρου, Δρ. Μαρία Κραμβιά-Καπαρδή.

Κατά την παραλαβή ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε «ότι το όραμα της KPMG συμβαδίζει με αυτό της Διεθνούς Διαφάνειας Κύπρου που είναι ένας κόσμος όπου οι κυβερνήσεις, η πολιτική, ο επιχειρηματικός κόσμος, οι κοινωνίες και η καθημερινή ζωή των ανθρώπων θα είναι απαλλαγμένες από τη διαφθορά».

Το Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από εταιρείες και έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του που επιθυμούν να πετύχουν όσο το δυνατό ψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικής ακεραιότητας, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που προάγουν τη διαφάνεια και υπευθυνότητα.  Μέχρι στιγμής, στο Φόρουμ συμμετέχουν οι τέσσερις μεγαλύτεροι ελεγκτικοί οίκοι και μία τράπεζα ενώ υπό αξιολόγηση για ένταξη στο πρόγραμμα βρίσκονται και άλλες εταιρείες.

Η Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος είναι η μόνη οργάνωση στην Κύπρο που κυριαρχεί στον αγώνα κατά της διαφθοράς.

Tags: cyprus, KPMG