Συνεχίζει δυναμικά η SoftOne Κύπρου

Συνεχίζει δυναμικά η SoftOne Κύπρου


Δυο χρόνια επιτυχημένης πορείας 

 

Τα αποτελέσματα της πολύ επιτυχημένης πορείας της κατά τα πρώτα δύο έτη δραστηριοποίησής της στην Κύπρο, παρουσίασε σήμερα η SoftOne Κύπρου, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης business λογισμικού, μέλος του Olympia Group Ltd.

Η εταιρεία βρίσκεται στην Κύπρο από το 2017, υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πλάνο επενδύσεων ύψους €1 εκ., το οποίο στοχεύει στην καθιέρωση της SoftOne στην κορυφή της τοπικής αγοράς του business software, αποτελώντας ένα πολύτιμο σύμμαχο των κυπριακών επιχειρήσεων στην εποχή του Digital Transformation. Αναπτύσσοντας και υποστηρίζοντας σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης μέσω ενός ισχυρού δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών, η SoftOne Κύπρου είναι σε θέση να υποστηρίξει ιδανικά τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, ενσωματώνοντας σε μία ισχυρή πλατφόρμα το σύνολο των επιχειρησιακών της λειτουργιών και προσφέροντας με αυτό τον τρόπο νέα εργαλεία στους υπαλλήλους της, τα οποία οδηγούν την εταιρική ανάπτυξη σε νέα επίπεδα.

Η SoftOne Κύπρου έχει επενδύσει σε αυτά τα δύο χρόνια δραστηριοποίησής στη χώρα σε μια ισχυρή ομάδα εργαζόμενων, αποτελούμενη στο σύνολό της από στελέχη της τοπικής αγοράς με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, η οποία με τη σειρά της έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό πελατολόγιο 172 συνεργασιών. Η διαρκής ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρείας σε αυτό το διάστημα οδήγησε την SoftOne στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην τοπική αγορά, προσθέτοντας ένα ακόμη σημείο εξυπηρέτησης στη Λευκωσία. Μέσω των δύο γραφείων σε Λευκωσία και Λεμεσό η διοικητική ομάδα και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας είναι σε θέση να υποστηρίζουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις των πελατών της, εγγυώμενοι την παροχή λύσεων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για κάθε κυπριακή επιχείρηση.

Κατά την παρουσίαση της εταιρείας στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο Country Manager της SoftOne Κύπρου, Τρύφωνας Παπάζογλου, τόνισε: «Ξεκινήσαμε στην Κύπρο πριν δύο χρόνια προσφέροντας μία διαφοροποιημένη πρόταση αξίας σε όλα τα τμήματα της αγοράς, με άξονα το digital transformation, συνιστώντας τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε σύγχρονη, κυπριακή επιχείρηση. Η τοπική αγορά σε αυτό το διάστημα έχει αποδείξει την εμπιστοσύνη της στα βραβευμένα προϊόντα και λύσεις της SoftOne και από τη μεριά μας χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν βοηθούμε με αυτά τα απαραίτητα εργαλεία της σύγχρονης εποχής τις κυπριακές εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους, να αναπτυχθούν περαιτέρω. Ακολουθώντας πιστά το στρατηγικό μας πλάνο, προσβλέπουμε στη διατήρηση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας μας, ώστε το επόμενο διάστημα να καθιερωθούμε στην κορυφή της κυπριακής αγοράς».

Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.softone.com.cy/

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι 6 εταιρείες του Ομίλου πρωταγωνιστούν σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ των οποίων το λιανικό εμπόριο, η βιομηχανία, οι τηλεπικοινωνίες, η διανομή προϊόντων τεχνολογίας και το business software. www.groupolympia.com/

Tags: SoftOne