Συνεχίζονται οι έρευνες για τα θύματα του «Ορέστη»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα θύματα του «Ορέστη»


Ολες οι ελπίδες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου εναποθέτονται πλέον στο υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα sonar που έφθασε στην Κύπρο από τις ΗΠΑ

Με σύγχρονα μέσα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την ανεύρεση των θυμάτων του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης”.

Ολες οι ελπίδες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου εναποθέτονται πλέον στο υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα sonar που έφθασε στην Κύπρο από τις ΗΠΑ.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, δημοσίευσε μία φωτογραφία αναφέροντας, «Αυτό αναμένουμε από αύριο. multibeam scanning sonar». Σε σχόλιο του εξήγησε τους λόγους που ανήρτησε την εν λόγω φωτογραφία.

«Το βάζω γιατί μερικοί έβγαλαν περίπατο την γλώσσα τους για τους δικούς τους λόγους οι οποίοι είναι αυτονόητοι .Τόσο καλά πληροφορημένοι είναι που νομίζουν ότι όλα τα σόναρ κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά. Υπάρχει και στην Κύπρο λέει και είναι πεταμένο σε αποθήκη. Καλά τόσες μέρες , που είσαστε να μας πείτε σε ποια αποθήκη βρίσκεται, αν είναι ή όχι σε λειτουργήσιμη κατάσταση ή όχι, ποιοι το χειρίζονται, τι εμπειρίες έχουν, αν είναι ειδικό για λίμνες ή ωκεανούς ή και ανοικτές θάλασσες ή στο κάτω κάτω γιατί δεν περάσατε έστω για 5 λεπτά από τις λίμνες να δείτε με τα μάτια σας, να ενημερωθείτε και να ανατριχιάσετε από το περιβάλλον. Περιμένουν απάντηση λέει. Θα την έχετε και μάλιστα πολύ δημόσια».

Πηγή: sigmalive

Categories: Slider, ΕΙΔΗΣΕΙΣ