Τα Public σας βοηθούν με τη νέα σας τηλεόραση

Τα Public σας βοηθούν με τη νέα σας τηλεόραση


 

Οι ειδικοί της αλυσίδας καταστημάτων τεχνολογίας θα εγκαταστήσουν τη νέα σας συσκευή και θα σας εκπαιδεύσουν στις λειτουργίες της.

Ήρθε ο καιρός για την νέα σας τηλεόραση η οποία θα είναι καλύτερη και πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που ήδη έχετε! Επισκέπτεστε ένα κατάστημα Public ή βρίσκετε τις διαθέσιμες επιλογές μέσα από το public-cyprus.com.cy και αποφασίζετε ποια είναι η τηλεόραση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας καθώς φυσικά και στον χώρο σας. Τα Public μπορούν, όχι μόνο να διαθέσουν σε εσάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς τη νέα σας τηλεόραση αλλά και να την εγκαταστήσουν στο σπίτι σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Μετά την αγορά της καινούργιας σας τηλεόρασης από τα Public και αφού ζητήσετε την υπηρεσία, οι ειδικοί της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων ειδών τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού θα σας επισκεφθούν ώστε να σας βοηθήσουν με την επιτοίχια ή επιτραπέζια εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Η έμπειρη ομάδα των Public έχει τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσει σε όλα τα στάδια που απαιτούνται.

Μετά την αποσυσκευασία της τηλεόρασής σας, οι τεχνικοί του Publicαφού συνδέσουν την βάση της θα αναλάβουν να την εγκαταστήσουν στον τοίχο ή επιτραπέζια. Έπειτα, οι ειδικοί θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε τα κανάλια, να σας δείξουν τις λειτουργίες της νέας σας τηλεόρασης και να επιλύσουν απορίες που μπορεί να έχετε για τη συσκευή σας. Τέλος η ομάδα των Public θα μαζέψει και θα απομακρύνει τα υλικά αποσυσκευασίας ώστε να μην χάσετε χρόνο από το αγαπημένο σας πρόγραμμα που θα παρακολουθείτε πλέον στη νέα σας τηλεόραση.

Επισκεφθείτε τα Public και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπηρεσία εγκατάστασης τηλεοράσεων και πως οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ