Με Ηράκλειο, Ρόδο και Τελ Αβίβ κάνει πρεμιέρα η Cyprus Airways

Με Ηράκλειο, Ρόδο και Τελ Αβίβ κάνει πρεμιέρα η Cyprus Airways

Tους πρώτους τρεις προορισμούς που εντάσσονται στο πτητικό της πρόγραμμα το οποίο θα μπει σε εφαρμογή κατά την πρώτη φάση της λειτουργίας της, τον Ιούνιο του 2017 ανακοίνωσε σήμερα η Cyprus Airways.

Με βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, η αερογραμμή θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις στο Ηράκλειο, τη Ρόδο και το Τελ Αβίβ αυτό το καλοκαίρι, με δύο επιπλέον προορισμούς που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Η αερογραμμή θα πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A319, που διαθέτει 144 θέσεις Οικονομικής. Το Φθινόπωρο του 2017, η Cyprus Airways θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, με την άφιξη ενός δεύτερου αεροσκάφους του ίδιου τύπου. Η εταιρεία εξετάζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο για επιπλέον αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2018.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους τρεις πρώτους προορισμούς μας και είμαστε ενθουσιασμένοι έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της λειτουργίας μας. Η στρατηγική μας προσέγγιση για σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη προσβλέπει στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων μας, για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και τη διεύρυνση των ταξιδιωτικών επιλογών για τους ντόπιους» δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Τα αεροπορικά εισιτήρια της Cyprus Airways θα είναι διαθέσιμα προς πώληση περί τα μέσα Μαΐου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αερογραμμής (www.cyprusaiways.com) και του τηλεφωνικού κέντρου.

Η Cyprus Airways ανοίγει ξανά τα φτερά της μιας και τον Ιούλιο του 2016, η εταιρεία Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε μετά από διαγωνισμό τα δικαιώματα δεκαετούς χρήσης της εμπορικής επωνυμίας Cyprus Airways. Το πρώτο αεροσκάφος της Cyprus Airways έφθασε στην Κύπρο την 1η Δεκεμβρίου 2016 και φέρει τα νέα χρώματα της εταιρείας. Το Μάρτιο του 2017, η εταιρεία ολοκλήρωσε το στάδιο αδειοδότησης με την απόκτηση του πιστοποιητικού αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου και των εμπορικών δικαιωμάτων πτήσεων από την Αρχή Έκδοσης Αδειών για Αεροπορικές Μεταφορές. Η Cyprus Airways θα έχει ως βάση τη Λάρνακα, ενώ το πλάνο για την έναρξη των εργασιών θα εφαρμοστεί σε δύο φάσεις: Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017 με 5 προορισμούς και η δεύτερη φάση τον Μάρτιο του 2018 με ένα διευρυμένο πτητικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το Φθινόπωρο του 2017.