Θερινό σινεμά με Starbucks Caramel Popcorn Frappuccino

Θερινό σινεμά με Starbucks Caramel Popcorn Frappuccino

 

Οι καλοκαιρινές βραδιές στα Starbucks συνεχίζονται με ένα ακόμα αξέχαστο movie night, την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ, στα Starbucks Έγκωμης, παρέα με το νέο, απολαυστικό ρόφημα Caramel Popcorn Frappuccino.

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου, άκρως καλοκαιρινού ροφήματος Caramel Popcorn Frappuccino, τα Starbucks μας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε τη Meg Ryan και τον Tom Hanks στην αγαπημένη κλασική κομεντί «You ‘ve Got Mail», στη μεγάλη οθόνη που θα στηθεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος Starbucks στην ‘Εγκωμη. Η βραδιά θα συνοδευτεί από άφθονο popcorn σε ευφάνταστες γεύσεις, το οποίο οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν.

Το Caramel Popcorn Frappuccino είναι διαθέσιμο για όλο το καλοκαίρι στα Starbucks και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, παρασύροντας το σε μια διάθεση… θερινού σινεμά, με τον ακαταμάχητο συνδυασμό κρεμώδους υφής, βουτυρένιας γεύσης και τραγανής απόλαυσης

Με παρέα το αεράκι, τα αστέρια και τη γεύση-έκπληξη του καλοκαιρού, το Caramel Popcorn Frappuccino, τα Starbucks σας περιμένουν για να απολαύσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία!

Tags: Starbucks