Θέσεις Βusiness Class από την Cobalt Air

Θέσεις Βusiness Class από την Cobalt Air

 


Nέα υπηρεσία ανακοίνωσε σήμερα κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt Air . Πρόκειται για θέσεις Βusiness Class οι οποίες θα προσφέρουν περισσότερη άνεση και προνομιακή εξυπηρέτηση.

Με τις θέσεις Business Class της Cobalt Air, το επιβατικό κοινό μπορεί να απολαύσει μοναδικά προνόμια στο έδαφος αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στο παρόν στάδιο, η εταιρεία θα προσφέρει Business Class θέσεις σε επιλεγμένους προορισμούς και ανάλογα με τη ζήτηση θα τις εντάσσει και στα υπόλοιπα δρομολόγια της.

Οι Business Class θέσεις, θα αφορούν τα δρομολόγια Λάρνακα-Γκάτγουικ και Πάφο-Μόσχα. Η Cobalt Business Class θα διαθέτει μεγάλα καθίσματα Business Class (2×2) για να προσφέρει στους επιχειρηματίες την εμπειρία ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος .

Ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Madar δήλωσε: «Η νέα μας υπηρεσία Cobalt Business Class αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της τήρησης των δεσμεύσεων μας προς το επιβατικό κοινό. Η Cobalt Business Class θα προσφέρει στους εκλεκτούς επιβάτες μας διάφορα προνόμια όπως προτεραιότητα επιβίβασης, ξεχωριστό check-in counter, ευρύχωρα καθίσματα και πλούσια γεύματα κατόπιν παραγγελίας του πελάτη από το καινούργιο μας μενού. Επιπλέον, η υπηρεσία Cobalt Business Class θα προσφέρει φιλοξενία σε Business Class lounges, προτεραιότητα στα check-in counter και 2 αποσκευές έως 20kg «.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο www.cobalt.aero/businessclass

Η Cobalt Air βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό IOSA που αποτελεί την κορυφαία διάκριση για τα πρότυπα αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον η Cobalt έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.

νιάς.

Tags: cobalt