Τηλεφωνικά κέντρα νέας γενιάς από τη NEDECO Electronics Ltd

Τηλεφωνικά κέντρα νέας γενιάς από τη NEDECO Electronics Ltd


Η χρηστικότητα των νέων τηλεφωνικών κέντρων δεν περιορίζεται στην απλή τηλεπικοινωνιακή κάλυψη

Ανταποκρινόμενη στις προσπάθειες των πελατών της για ψηφιακό μετασχηματισμό, η NEDECO Electronics Ltd αναβαθμίζει συνεχώς την γκάμα προϊόντων της, με στόχο τη δημιουργία νέων εμπειριών επικοινωνίας. Ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας – κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο αλλά και συνεργάτης της εταιρείας Jusan με έδρα την Ισπανία, προσφέρει διάφορες καινοτόμες λύσεις contact centers.

Με την πρόσφατη εγκατάσταση του contact center «Jusan – Fidelity Connect» στα κεντρικά γραφεία της Lordos Plastics στη Λεμεσό, η NEDECO Electronics Ltd σε συνεργασία με την Ntel Communications Ltd, έδωσε στη Lordos Plastics τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, πιο στοχευμένη και πιο ποιοτική. Ο χρόνος αναμονής και ανταπόκρισης προς τον πελάτη έχει μειωθεί, ενώ πλέον γίνεται καλύτερη διαχείριση των πελατών ανάλογα με τα αιτήματά τους. Το νέο τηλεφωνικό κέντρο επιτρέπει στους λειτουργούς εξυπηρέτησης να εμπλουτίζουν τις πληροφορίες που παίρνουν από τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα αναλύει τα δεδομένα των κλήσεων για να εμφανίζει το ιστορικό και να παρέχει στατιστικές πληροφορίες που βοηθούν στην καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου των λειτουργών.

«Η συνεργασία με τη Lordos Plastics αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία μας και τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει», ανέφερε ο ειδικευμένος εμπειρογνώμονας και σύμβουλος της NEDECO Electronics Ltd για λύσεις Contact Centers κ. Χρήστος Κονταργύρης, επισημαίνοντας ότι οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν πλέον ποικίλα κανάλια επικοινωνίας, κάνοντας χρήση διαφόρων τεχνολογιών. Σχολιάζοντας τη μετάβαση από τα καθιερωμένα call centers στα τηλεφωνικά κέντρα νέας γενιάς ή αλλιώς contact centers, ο κ. Κονταργύρης εξήγησε ότι «η έννοια των τηλεφωνικών κέντρων κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά. Η χρηστικότητά τους, πλέον, δεν περιορίζεται στην απλή τηλεπικοινωνιακή κάλυψη. Τα contact centers, συνεργάζονται με τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας και ανταλλαγής δεδομένων και πληροφοριών».

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.