Το Akakiko 2GO δίδαξε την τέχνη του σούσι στους επισκέπτες του Nicosia Mall

Το Akakiko 2GO δίδαξε την τέχνη του σούσι στους επισκέπτες του Nicosia Mall

Tους μυημένους αλλά και τους… όχι τόσο μυημένους φίλους της αυθεντικής και ποιοτικής ασιατικής κουζίνας υποδέχτηκε η αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων Akakiko. Σε ένα πρωτότυπο event που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, οι πολύπειροι σεφ του Akakiko δίδαξαν την τέχνη της δημιουργίας του sushi. Οι επισκέπτες του Nicosia Mall είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να δημιουργήσουν τα δικά τους sushi αλλά και να τα γευτούν καθώς μπορούσαν να πάρουν μαζί τους τα σούσι που ετοίμασαν οι ίδιοι.

Το απόλυτα επιτυχημένο event πραγματοποιήθηκε στο Nicosia Mall το Σάββατο, 20 Ιουλίου. Σε ένα όμορφο σκηνικό και υπό τους ήχους του live link από τον MIX FΜ οι σεφ του ιαπωνικού εστιατορίου μοιράστηκαν με τους ενδιαφερόμενους τα μυστικά της δημιουργίας του sushi. Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς κατά τις 2 ώρες που διήρκησε από τον χώρο πέρασαν και έμαθαν πως να φτιάχνουν sushi εκατοντάδες επισκέπτες του Nicosia Mall.

Τελειώνοντας το εργαστήριο παρασκευής σούσι, οι επισκέπτες έλαβαν δώρο διάφορα εργαλεία παρασκευής sushi και chopsticks, προσφορά του Akakiko 2GO που βρίσκεται στο Nicosia Mall.

Με μια ευρεία γκάμα από δεκάδες γεύσεις βγαλμένες από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταιβάν, το Αkakiko 2GO μέλος της Louis Hotels, καλεί ακόμα και τους πιο εκλεκτικούς να δοκιμάσουν τα νόστιμα πιάτα του και να βρουν το αγαπημένο τους. Mε μια ματιά στην ποικιλία του μενού καθένας μπορεί να εντοπίσει τον συνδυασμό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον να δοκιμάσει ή να επιλέξει ξανά το αγαπημένο του πιάτο.
Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 23:00 και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του foodcourt του Νicosia Mall, είτε να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι. Το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο που έγινε συνώνυμο με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής, καλεί τους επισκέπτες του Nicosia Mall να το επισκεφθούν και να δοκιμάσουν τις λαχταριστές του γεύσεις.