Το #SupportCY συνεχίζει τις δράσεις του για στήριξη των ανθρώπων της πρώτης γραμμής

Το #SupportCY συνεχίζει τις δράσεις του για στήριξη των ανθρώπων της πρώτης γραμμής


Παράδοση μασκών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

Το #SupportCY, με την έναρξη της δεύτερης φάσης της πανδημίας στη χώρα μας, συνεχίζει τη στήριξη των υπηρεσιών και των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον COVID – 19. Αυτή τη φορά η πρωτοβουλία – συμβολική δράση του Δικτύου μαζί με τέσσερις εταιρείες – μέλη του, απευθύνεται προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. Οι μάσκες έχουν αγοραστεί από την Τράπεζα Κύπρου και τα μέλη του #SupportCY, Unicars, Bionic και Arnold’s Digital Printing.
Προστατευτικές μάσκες παραδόθηκαν για τις ανάγκες της Αστυνομίας και συγκεκριμένα για να δίνονται δωρεάν στους πολίτες.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου Έλλη Ιωαννίδου αναφέρει πως «η νέα δράση του Δικτύου έρχεται σε μια νέα, κομβικής σημασίας πρόκληση, για την Κύπρο. Το #SupportCY συνεχίζει και εντείνει το έργο του με ακόμη περισσότερες στοχευμένες δράσεις οι οποίες, όπως αναφέραμε από την αρχή της δημιουργίας μας, έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Κάθε μέρα επιβεβαιώνουμε εμπράκτως πόσο σημαντική είναι η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές. Εμείς, μαζί με όλα τα μέλη του #SupportCY, θα συνεχίσουμε και θα ενισχύουμε το έργο των υπηρεσιών και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτές, γιατί πιστεύουμε πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Το Δίκτυο #SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με τη συνεργασία του ΜΚΟ Reaction, για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19.
Μέχρι σήμερα το #SupportCY απαριθμεί 63 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ