Τρία Νέα Σημαντικά Βραβεία για το Leptos Coral Beach Hotel & Resort

Τρία Νέα Σημαντικά Βραβεία για το Leptos Coral Beach Hotel & Resort


Η Calypso Hotels & Resorts μέλος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός ανακοινώνει ότι η Ναυαρχίδα του Ομίλου στον ξενοδοχειακό τομέα, το Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο έχει βραβευθεί με τρία σημαντικά βραβεία.

Το βραβείο “Loved by Guests” Award winning 2019 από την Hotels.com. To “Quality Award for Hospitality Excellence”,της TOP Hotels και το “Certificate of Excellence” της Trip Advisors.

Ο ιστότοπος Hotels.com, ο οποίος λειτουργεί ως μηχανή κρατήσεων με αξιολογήσεις επισκεπτών έδειξε ότι το Coral Beach Hotel & Resort έχει επιλεγεί στις πιο υψηλές προτιμήσεις του κοινού.

Την ίδια στιγμή το Coral Beach Hotels & Resort ψηφίστηκε ανάμεσα στα 100 καλύτερα Ξενοδοχεία – θέρετρα στον κόσμο και έχει βραβευθεί με το περίφημο “Βραβείο Ποιότητας για την Αριστεία στην φιλοξενία”. Το βραβείο αυτό απονέμεται από την TOP Hotels σαν μια αναγνώριση για το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών και την αριστεία στη φιλοξενία.

Το Trip Advisor ο παγκοσμίως γνωστός ταξιδιωτικός ιστότοπος έχει επίσης απονείμει το “Πιστοποιητικό Αριστείας” το οποίο είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα διακριτικά σήματα για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας που προσφέρουν σταθερά εξαιρετικής ποιότητας Υπηρεσίες παγκοσμίως.

Η Διοίκηση της Εταιρείας καθώς και το προσωπικό των ξενοδοχείων και άλλων θέρετρων της Leptos Calypso Hotels εκτιμούν ότι η προτίμηση των πελατών τους, συνέβαλε στην αναγνώριση και την καλή φήμη του Coral Beach Hotel & Resort. Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Koς. Πάμπος Μιχαήλ ανέφερε ότι πολλοί από τους επισκέπτες και πελάτες το ονομάζουν «Ονειρεμένο Ξενοδοχείο – Θέρετρο” όπως επίσης “Μαγικό σημείο” την περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων όπου βρίσκεται.

Φώτο: Το βραβευμένο Ξενοδοχείο – θέρετρο, Coral Beach Hotel and Resort στην Πάφο.