Βράβευση της Partners/Y&R σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Βράβευση της Partners/Y&R σε παγκόσμιο διαγωνισμό

 


Κάποιες ιδέες υπερβαίνουν τον πήχη της δημιουργικότητας και επιβραβεύονται γι’ αυτό, έτσι η Partners/Y&R εμπλούτισε το πορτοφόλιο της με μια ακόμη σημαντική διάκριση, το Bronze Pentaward στην κατηγορία Food:Baby foods & Products, για το σχεδιασμό των συσκευασιών της σειράς αλλαντικών Γρηγορίου Kids, της Γρηγορίου Β.Ε Λτδ.

Ο θεσμός των βραβείων Pentawards αποτελεί τον πιο διάσημο παγκόσμιο διαγωνισμό, αποκλειστικά αφιερωμένο στο σχεδιασμό συσκευασίας. Η συμμετοχή της Partners/Y&R, διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 2013 συμμετοχές από 5 ηπείρους και συνολικά 54 χώρες και κατάφερε να ξεχωρίσει μαζί με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, που χειρίζονται τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα brands ανά το παγκόσμιο. Η διάκριση της διαφημιστικής εταιρείας αποτελεί την πρώτη που δόθηκε σε κυπριακή συμμετοχή, θέτοντας το καλό design και τις δυνατότητες του κλάδου της διαφήμισης, σε τροχιά νέας δυναμικής.

Με την κατάκτηση του Bronze Pentaward, την πρώτη της διάκριση για το 2017, η Partners/Y&R πέτυχε το στόχο της και επιδιώκει σε μια σειρά από επιτυχίες, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών επικοινωνίας, με απήχηση τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών ακόμη πιο ψηλά.

Στην ομάδα της Partners/Y&R, κάθε project είναι μια ακόμη ευκαιρία για δημιουργία. Ένα ακόμη ταξίδι εμπλουτισμένο από επαγγελματισμό, δυνατή κρίση και όραμα και πορεύεται με τη φιλοσοφία που ρέει στο DNA της: να συνεχίζει να αντιστέκεται στα συνηθισμένα, αφού μπορεί να δημιουργεί τα πρωτόγνωρα.