Βράβευση Νίκου Χαραλάμπους στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Βράβευση Νίκου Χαραλάμπους στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Εκδήλωση από το Κυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων

Τον πρώτο Επίτροπο Διοικήσεως, πρώην Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Νίκο Χαραλάμπους θα τιμήσει το Κυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του στη χώρα και την κοινωνία, καθώς και για το υψηλό αξιακό σύστημα το οποίο υπηρέτησε με υποδειγματική αφοσίωση.

Η εκδήλωση βράβευσης του κ. Χαραλάμπους θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, μεταξύ 18:00-19:30 στο Αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στην εκδήλωση ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης θα καταθέσει εισήγηση με θέμα: «Σημερινή κρίση Θεσμών – Αξιών και προεκτάσεις».

Η ομιλία του τιμώμενου Νίκου Χαραλάμπους, θα έχει ως τίτλο «Η κρίση των πολιτικών θεσμών».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Κυπριακού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Ανδρέας Θεοφάνους, ο οποίος θα αναγνώσει το σκεπτικό της απόφασης για τη βράβευση του Νίκου Χαραλάμπους.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Άννα Κουκκίδη – Προκοπίου, Ανώτερη Επιστημονική Συνεργάτιδα του Κυπριακού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων.

Για πληροφορίες τηλ.: 22841600, email: [email protected]

Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ