Ξεκίνησε λειτουργία το e-shop της Η&Μ στην κυπριακή αγορά

Ξεκίνησε λειτουργία το e-shop της Η&Μ στην κυπριακή αγορά

 


Η H&M Hennes & Mauritz AB, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικών πωλήσεων του κόσμου, γνωστή για τα ποιοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον είδη υψηλής μόδας που προσφέρει σε προσιτές τιμές, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του ιδιαίτερα αναμενόμενου ηλεκτρονικού της καταστήματος στην Κύπρο. Με προγραμματισμένη έναρξη στις 26 Οκτωβρίου 2017, το ηλεκτρονικό κατάστημα H&M Shop Online φέρνει στους Κύπριους καταναλωτές την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, έχοντας να προσφέρει κάτι για τον καθένα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&M θα προσφέρει τις ίδιες συλλογές που υπάρχουν στα καταστήματα, παρέχοντας πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ για γυναίκες, άντρες και εφήβους, αλλά και σε μια πλήρη σειρά παιδικών ρούχων. Θα υπάρχουν επίσης είδη που θα διατίθενται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλο το χρόνο.

Οι πελάτες θα μπορούν να ανακαλύψουν επίσης και τα είδη σπιτιού της σειράς H&M Home, προσφέροντας την αίσθηση μόδας και διασκέδασης της H&M για εσωτερικούς χώρους, με μια εποχιακή επιλογή προϊόντων για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Πετσέτες, λευκά είδη, κουρτίνες και άλλα υφάσματα και αξεσουάρ για το σπίτι σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια θα προσφέρονται για αγορά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στη Κύπρο,» λέει η Sandrine Galparoli, Country Manager της H&M για την Κύπρο, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. «Για πρώτη φορά, όλα όσα ήδη λατρεύουν οι πελάτες της χώρας στην H&M – από τα βασικά είδη έως τις τελευταίες τάσεις για ολόκληρη την οικογένεια – θα μπορούν να τα αγοράσουν με ένα κλικ. Πλέον, οι πελάτες μας από οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό κομμάτι θα μπορούν πλέον να αγοράζουν τα είδη των εκπληκτικών συλλογών μόδας και ειδών σπιτιού της H&M, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο, από τον υπολογιστή, το smartphone και το tablet τους.»

Για να γιορτάσει την έναρξη του H&M Shop Online, η H&M προσφέρει σε όλους τους πελάτες που θα επισκεφτούν το ηλεκτρονικό της κατάστημα 10% έκπτωση στο σύνολο των αγορών τους, καθώς και δωρεάν αποστολή έως τις 29/10/2017.

Οι διαδικτυακές αγορές στο hm.com ολοκληρώνουν την εμπειρία H&M. Οι πελάτες μπορούν να δουν τις τελευταίες συλλογές, να βρουν έμπνευση στο «H&M Life», να γραφτούν συνδρομητές στα newsletters μόδας για αποκλειστικά previews και προσφορές, αλλά και να επικοινωνούν τόσο με την Η&Μ, όσο και με άλλους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα όσα λατρεύουν στην H&M είναι πλέον στη διάθεσή τους με ένα κλικ, από οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα τελευταία νέα της H&M, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hm.com

Tags: Η&M