Υπηρεσία ‘Pick up points’ της Leroy Merlin σε 100 σημεία παγκύπρια

Υπηρεσία ‘Pick up points’ της Leroy Merlin σε 100 σημεία παγκύπρια

 

Ιδέες, συμβουλές και λύσεις μοίρασε η Leroy Merlin σήμερα στους εκλεκτούς καλεσμένους της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μ’ ένα απολαυστικό πρωινό, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, καλοκαιρινό σκηνικό, μέσα στο κατάστημα.

Ο Δημήτρης Κατωπόδης, Store Manager, Leroy Merlin Κύπρου και η Λουκία Βασιλειάδη, Marketing Manager, Leroy Merlin Κύπρου, παρουσίασαν τον νέο κατάλογο Project του καταστήματος, γεμάτο ιδέες, λύσεις και μια ευρεία γκάμα των νέων προϊόντων, βάσει τον τελευταίων καλοκαιρινών trends για τις ανάγκες του κάθε χώρου. Επίσης, οι παρευρισκομένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την υπηρεσία ‘Pick up points’ που προσφέρει η Leroy Merlin, με τη δυνατότητα για τους πελάτες της να επιλέξουν ανάμεσα σε 100 σημεία παγκύπρια για να παραλάβουν την παραγγελία τους, εξυπηρετώντας έτσι πελάτες από όλη την Κύπρο, ευκολότερα και αποτελεσματικά. Στη συνέχεια, ο Interior Designer της Leroy Merlin, Στάθης Λάμπρου, παρουσίασε στους καλεσμένους τις νέες τεχνοτροπίες και τάσεις της αγοράς για να αλλάξουν ή να φρεσκάρουν το χρώμα των τοίχων του χώρου τους.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κατωπόδης στο καλωσόρισμά του, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία της Leroy Merlin, κατά τη δραστηριοποίησή της στην Κύπρο, σχολιάζοντας ότι διανύει μια εποχή σταθερής ανάπτυξης και υλοποίησης των στόχων της, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και ακολουθώντας πιστά τις στρατηγικές που χάραξε. Με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό της Κύπρου τις λύσεις που απαντούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για βέλτιστη εξυπηρέτηση και για προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του κάθε χώρου, θέτει τον πήχη για το μέλλον, ακόμη ψηλότερα.

Επίσης, από τις 7 Μαΐου μέχρι και τις 2 Ιουνίου, η Leroy Merlin πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Κύπρο, την περίοδο προσφορών: «Γιορτή Σπιτιού». Η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της αισθητικής και των DIY ευκαιριών, αλλά και για όσους ψάχνουν την ‘κατάλληλη στιγμή’ για να ανανεώσουν το χώρο τους.

Στη λήξη της Γιορτής Σπιτιού, το Σάββατο 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί μια γιορτινή εκδήλωση, με ένα ειδικό πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις, δραστηριότητες για παιδιά και ζωντανές παρουσιάσεις από γνωστούς, ειδικούς στις κατασκευές σπιτιού αλλά και στο DIY. Όλοι όσοι επισκεφθούν αυτές τις μέρες το κατάστημα θα απολαύσουν εκπτώσεις 10% σε όλα τα προϊόντα, με την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν πλούσια δώρα και δωροεπιταγές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη «Γιορτή Σπιτιού» θα βρείτε στο: https://www.leroymerlin.com.cy/giorti-spitiou-2018

Το κατάστημα είναι ανοικτό Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 8:00 μέχρι τις 20:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 19:00.

 

Tags: Leroy Merlin