Υπηρεσίες Technology Risk από την Grant Thornton

Υπηρεσίες Technology Risk από την Grant Thornton

 


Ο ελεγκτικός-λογιστικός οίκος Grant Thornton Cyprus ανακοίνωσε την ένταξη του Μάριου Ιωάννου ως Head of Technology Risk Services, ενός νεοσύστατου τμήματος που θα παρέχει υπηρεσίες στον τομέα του cybersecurity για τους πελάτες του.

Πριν την ένταξή του στην Grant Thornton, ο Mάριος εργάστηκε με μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς στον σχεδιασμό, στην εφαρμογή και στην αναθεώρηση συστημάτων ασφάλειας και των πλαισίων διαχείρισης δεδομένων. Είναι Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Ασφάλειας Πληροφοριών και Ελεγκτής με πέρα από 17 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.

Ο Σταύρος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Κύπρου, ανέφερε «ο Μάριος έχει χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων και η ένταξή του στην Grant Thornton αντανακλά τη δέσμευσή μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις πραγματικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της ομάδας των υπηρεσιών Technology Risk θα είναι ανεκτίμητη για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων των πελατών μας».